Smashcake fotografie tips

jul 11, 2023 | Nieuws & blog | 0 Reacties

Tijd voor een feestje! Viert uwe kleine spruit binnenkort zijn allereerste verjaardag? Joepie!!! Dan is het tijd voor een feestje met een heerlijke taart! Tijdens de cake smash sessie krijgt uw kindje zijn allereerste taart. Daar mag hij/zij een groot stuk uit bijten, ermee spelen, stuk maken, kortom alles wat eigenlijk niet mag. 

Het babyjaar is bijna voorbij en dat moet gevierd worden! Met een smashcake sluit je de babytijd vrolijk af. Jullie kindje, zittend in een tof decor, mag lekker in de taart en natuurlijk de cake en de topping lekker aflikken. In de fotostudio leg ik de smashcake shoot vast en is het even één groot feest!

De overheerlijke smashkaart wordt door Cindy van Cindy Licious cake( About • @cindy.licious.cakes • Milkshake Website Builder (msha.ke) ) gemaakt. voor onze fotosessie is het belangrijk dat de taart mooi uitziet en lekker is daarom is mijn keuze bij Cindy gevallen. Je kunt bij haar ook terecht voor lekkere taarten voor al jullie feesten. De kosten van de taart zit in de prijs inbegrepen.

Bij het binnenkomen in de studio kan het zomaar zijn dat jullie kindje even tijd nodig heeft om te wennen. We beginnen daarom altijd eerst met het maken van mooie pure lieve foto’s van hem/haar met een witte achtergrond. Zo kan jullie kleine spruit in alle rust aan mij en de nieuwe omgeving wennen en dat zorgt voor het mooiste resultaat wanneer echt gesmasht mag worden. Ik zeg daarom ook altijd neem van deze gelegenheid gebruik om nog eens een leuke gezinsfoto te maken. Het decor staat al klaar en zodra hij /zij zich vrijer gaat gedragen kan het smodderen beginnen.

Wat is een cakesmash nu eindelijk?

De cake smash fotoshoot is een traditie uit Amerika die je langzaam steeds meer in België ziet. Je viert hierbij de eerste verjaardag van je kindje met een taart waar hij/zij mee mag doen wat ie wilt terwijl de camera alles vastlegt. Persoonlijk vind ik dat een smashcake voor alle leeftijden kan zijn. Doe eens gek waarom niet.

Cake smash fotoshoot zijn er voor kinderen die hun eerste verjaardag vieren. In de fotostudio krijgen ze vrij spel met een heerlijke cake die ze mogen opeten, ermee spelen, stukmaken,… In de studio mogen ze doen wat ze thuis niet mogen doen en dat is lekker smodderen.

Hoe ga ik te werk?

Eerst maak ik foto’s van je kindje in haar mooie kleding alleen of met heel het gezin. Daarna mag je kindje lekker smashen en zich vies maken. Ook broer en zus en mama en papa mogen dan meedoen. Daarna gaan ze lekker in een warm melkbadje met of zonder bloemen, fruit …

Reservatie

Een cake smash reserveer u beste 3 maanden op voorhand. Je kunt kiezen om de sessie door te laten gaan op 11 of 12 maanden. Kies je voor 11 maanden? Dan kan je de foto’s eventueel gebruiken als uitnodiging voor het feestje. Opgelet, vaak zijn de baby’s  op 11 maanden iets minder enthousiast in het taartsmashen dan oudere baby’s . Daarom geef ik altijd als tip even mee om thuis eens een paar keer te oefenen met een cupcake met slagroom zodat ze minder bang zijn tijdens de shoot.

Deze sessie gaat altijd door in de studio en duurt ongeveer 1 uur. Ook is het mogelijk om het op locatie te doen maar dan moet het weer wel meezitten.

De sessie wordt betaald in 2 delen. Eerst betaal je een session fee van €99,- dit is het bedrag dat je betaalt om mij als fotograaf vast te leggen. In deze session fee zitten nog geen foto’s inbegrepen. Na jullie reportage ga ik aan de slag met jullie foto’s. Daarna ontvangen jullie van mij de galerij. deze galerij bevat +/- 100 beelden. Nu kunnen jullie kiezen wat jullie wensen.

Waarom een session fee?

Een session fee covert mijn tijd en alle professionele voorbereidingen. Ook al jullie vragen worden met grootste zorg beantwoord. Hiernaast ben je zeker dat jullie shoot vast staat in mijn agenda. Ook hebben jullie wat meer ademruimte, want jullie moeten het niet in eens betalen.

prijzen

1: €95,- 15 bewerkte beelden, online galerij
 2 :  €150,- 25 bewerkte beelden, online galerij
 3 : €195,- alle bewerkte beelden, online galerij en album 15×15
Ook is er een mogelijkheid om fotoartikelen te kopen.

 

 

 

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *