Smashcake

Inge Nijs Photography

 

Smashcake

Een eerste verjaardag is een mijlpaal die niet snel vergeten wordt. Het is een moment om te vieren, om terug te kijken op het afgelopen jaar vol groei en ontwikkeling, en om vooruit te kijken naar alle avonturen die nog komen gaan. En hoe kunt je dat beter vieren dan met een smashcake shoot?

Een smashcake shoot is een geweldige manier om de eerste verjaardag van jullie kleintje vast te leggen. Het draait allemaal om plezier, lachen en genieten van een heerlijke taart! Ik zal ervoor zorgen dat jullie kleintje zich op zijn of haar gemak voelt en zich helemaal kan uitleven met de taart. Terwijl jullie kleintje aan het smullen is, zal ik prachtige foto’s maken van de lachende snoetjes, de gekke gezichtsuitdrukkingen en het geknoei met de taart.

Het is een geweldige manier om de persoonlijkheid van jullie kindje vast te leggen en om herinneringen te creëren die voor altijd gekoesterd zullen worden. De foto’s van de smashcake zijn perfect om te delen met vrienden en familie, en zullen jullie vele jaren doen herinneren aan deze bijzondere mijlpaal.

Als jullie op zoek zijn naar een fotograaf die jullie kleintje op zijn of haar gemak stelt en prachtige foto’s maakt van de smashcake, dan ben ik de perfecte keuze. Laten we samenwerken om deze bijzondere mijlpaal vast te leggen en herinneringen te creëren die voor altijd gekoesterd zullen worden.

Bij elke reportage betaal je eerst een session fee van €99,-. Dit is het bedrag dat je betaalt om mij als fotograaf vast te leggen. In deze session fee zitten nog geen foto’s inbegrepen.
Na jullie fotoshoot ga ik aan de slag met jullie foto’s. Ik maak een zorgvuldige selectie met de mooiste beelden. Daarna ontvangen jullie van mij de gallerij. Deze
galerij bevat +/- 100 beelden. Nu kunnen jullie kiezen welk fotopakket jullie graag wensen.
Een session fee covert mijn tijd en alle professionele voorbereidingen. Ook al jullie vragen worden met de grootste zorg beantwoord. Hiernaast ben je zeker dat jullie
shoot vast staat in mijn agenda!

Basis pakket

€ ​ 95,-

15 foto’s in online galerij
Geant cupcake 
Melkbadje

 

Standaard pakket

€ ​ 150,-

25 foto’s in online galerij
Geant cupcake
Melkbadje

 

Premium pakket

€ ​ 195,-

Alle foto’s in online galerij
Geant cupcake
Melkbadje

Album 10×10