Smashcake & Milestone

Inge Nijs Photography

 

Smashcake & Milestone

it’s party time

Wauw, jouw kindje wordt 1 jaar!

Deze mijlpaal (milestone) mag niet ongemerkt voorbijgaan, toch?!

In mijn studio wordt dit gevierd in de vorm van een milestone shoot (noem het een kindersessie) of voor de liefhebbers met een cake smash sessie.

De studio die wordt omgetoverd in een feestelijk decor, met slingers en ballonnen en zot veel andere stijlvolle manieren om jouw jarige te versieren. En dan leg ik het vast! Voor jou, voor vandaag, voor straks, voor altijd. Want geloof me, de foto’s van die eerste verjaardag, die eerste mijlpaal… die wil je absoluut bewaren.

Heb jij er ook zin in…

lees dan hieronder verder en ontdek wat er in dit “altijd” momentje  zit.

​Wat is inbegrepen in de sessie

​​De tijd die nodig is om mooie beelden te maken.

Het stylen van het decor (vlaggenlijn, ballonnen…) en bijpassende accessoires, waaronder mooie kleertjes, petjes, sjaaltjes… voor zowel meisjes als jongens.

Een professionele nabewerking van de beelden. Een online galerij met tot 30 digitale beelden in lage resolutie met logo. Deze bestanden kunnen voor eigen gebruik gedownload worden (geschikt voor digitale weergave op PC, tablet, smartphone…).

Bij elke reportage betaal je eerst een session fee van €99,-. Dit is het bedrag dat je betaalt om mij als fotograaf vast te leggen. In deze session fee zitten nog geen foto’s inbegrepen.
Na jullie fotoshoot ga ik aan de slag met jullie foto’s. Ik maak een zorgvuldige selectie met de mooiste beelden. Daarna ontvangen jullie van mij de gallerij. Deze
galerij bevat +/- 100 beelden. Nu kunnen jullie kiezen welk fotopakket jullie graag wensen.
Een session fee covert mijn tijd en alle professionele voorbereidingen. Ook al jullie vragen worden met de grootste zorg beantwoord. Hiernaast ben je zeker dat jullie
shoot vast staat in mijn agenda!

 

 

Wat is inbegrepen in de sessie

​​

De tijd die nodig is om mooie beelden te maken.

Het stylen van het decor (vlaggenlijn, ballonnen…) en bijpassende accessoires, waaronder mooie kleertjes, petjes, sjaaltjes… voor zowel meisjes als jongens.

Een professionele nabewerking van de beelden.

Een online galerij met tot 30 digitale beelden in lage resolutie met logo. Deze bestanden kunnen voor eigen gebruik gedownload worden (geschikt voor digitale weergave op PC, tablet, smartphone…).

 

wat zijn de meest gevraagde packs

 

Basis pakket

€ ​ 95,-

10 foto’s in online galerij
Geant cupcake
Melkbadje

 

Standaard pakket

€ ​ 150,-

20 foto’s in online galerij
Geant cupcake
Melkbadje

 

Premium pakket

€ ​ 195,-

Alle foto’s in online galerij
Geant cupcake
Melkbadje

Album 10×10