Newborn

Inge Nijs Photography

 

Newborn

Dat kleine wonder … om verliefd op te worden!!! Die eerste dagen en weken samen zijn altijd heel speciaal en onvergetelijk. Wat is er schattiger en specialer dan een pasgeboren baby? Leg jullie babytje vast binnen de 2 weken na de bevalling, wanneer ze echt nog klein zijn. Ik fotografeer ze met heel veel liefde en met oog voor details, kleine voetjes en handjes mogen niet ontbreken tijdens onze shoot.

Welkom op de Wereld: Newborn Fotografie

De eerste dagen van het leven van je baby zijn kostbaar en vluchtig. Met mijn newborn fotografie zorg ik ervoor dat deze prille momenten worden vastgelegd in tedere en liefdevolle beelden. In een warme en veilige omgeving maak ik foto’s die de puurheid en kwetsbaarheid van je pasgeboren kindje benadrukken, zodat je deze herinneringen voor altijd kunt koesteren.

 

 

Bij elke reportage betaal je eerst een session fee van €99,-. Dit is het bedrag dat je betaalt om mij als fotograaf vast te leggen. In deze session fee zitten nog geen foto’s inbegrepen.
Na jullie fotoshoot ga ik aan de slag met jullie foto’s. Ik maak een zorgvuldige selectie met de mooiste beelden. Daarna ontvangen jullie van mij de gallerij. Deze
galerij bevat +/- 100 beelden. Nu kunnen jullie kiezen welk fotopakket jullie graag wensen.
Een session fee covert mijn tijd en alle professionele voorbereidingen. Ook al jullie vragen worden met de grootste zorg beantwoord. Hiernaast ben je zeker dat jullie
shoot vast staat in mijn agenda!

Basis pakket

€ ​ 95,-

15 bewerkte foto’s
Online galerij

Standaard pakket

€ ​ 150,-

25 bewerkte foto’s
Online galerij

Premium pakket

€ ​ 195,-

Alle bewerkte foto’s
Online galerij

album 15×15

Wanneer vind de shoot plaats?

De lifestyle newbornshoot doe ik altijd rond de 2-3 weken na de geboorte. De reden dat dit zo is, is omdat jullie baby dan nog niet zo beweeglijk is en je dus heel goed alle mooie details kunt vast leggen. Daarnaast groeien ze gewoon ongelooflijk snel en is het heel fijn om al zo snel foto’s te maken van het kleine van jullie baby. Omdat de shoot dus heel vroeg plaats vind na de geboorte, is het verstandig om de shoot al tijdens de zwangerschap te boeken. Op deze manier ben je verzekerd van je plekje voor jullie shoot. Ik zal je dan vragen mij zo snel mogelijk te laten weten wanneer je bevallen bent zodat we een datum kunnen afspreken.

 
Hoe lang duurt een shoot?

Een lifesyle newbornshoot duurt gemiddeld zo’n 1,5/2uur. Er zijn verschillende dingen die hierbij een rol spelen waarvan het tempo van jullie baby natuurlijk het belangrijkste is. Daarom vind ik het ontzettend belangrijk om alle tijd te nemen voor de shoot zodat er geen haast is wanneer hij gevoed moet worden, een schone luier nodig heeft of gewoon even zijn huilmomentje heeft. Dit kunnen tevens gelijk momenten zijn die ik voor jullie vastleg, vaak zijn dit hele liefdevolle beelden. TIP: Wanneer we de shoot met elkaar gepland hebben, probeer die dag dan verder geen bezoek in te plannen. Ook al doen we de shoot in alle rust, het kan toch als intensief ervaren worden, zeker wanneer je net bevallen bent en je nog heerlijk in je eigen bubbel zit.

 
Waar worden de foto’s gemaakt?

Voor de lifestyle newbornshoot kom ik graag bij jullie thuis, jullie kunnen dan heerlijk in je eigen omgeving blijven wat jullie baby hij gewend is. Tijdens de shoot begin ik altijd met het maken van de foto’s van de baby alleen. Ik zal jullie vragen hem op jullie grote bed te leggen en ik maak dan allerlei verschillende foto’s, van detail tot overzicht. De reden dat ik hiermee begin, is dat wanneer hij dan rustig is we daar gelijk gebruik van kunnen maken. Mocht hij later dan wat huilerig worden en geknuffeld willen worden door jullie kunnen we op die manier gewoon rustig door gaan met de shoot. Hierna volgen, naar jullie wens, de foto’s met eventuele broertjes en zusjes en het hele gezin. Uiteraard mag dit laatste wel, maar hoeft het niet. Naast de foto’s in de slaapkamer, maak ik mogelijk ook foto’s in de babykamer of in de woonkamer. TIP: Zeker in de winterperiode kunnen slaapkamers erg koud zijn. Daarnaast is jullie baby waarschijnlijk niet gewend om helemaal alleen op zo’n groot bed te liggen. Zet dus zo nodig de verwarming aan in jullie slaapkamer en zet des noods een kruik klaar die we kunnen gebruiken voor de plek waar we jullie baby op het bed neerleggen.

 
Welke kleding adviseer je ons tijdens de shoot?

Ik denk dat dit voor de meeste mensen aller lastig is. Je bent net bevallen, je past je eigen kleren waarschijnlijk nog niet en dan moet je op de foto voor een shoot waarvan de foto’s jarenlang met jullie meegaan. Wat je dus het liefste wilt is een setting creëren waarbij kleding niet afleidt van jullie zelf en wat zo neutraal mogelijk is. Daarnaast is kleding ontzettend bepalend voor de uitstraling van je foto’s. Daarom gaat mijn persoonlijke voorkeur dus altijd uit naar rustige kleding( zonder te veel prints ) in zachte pastel kleuren. Denk hierbij aan zachtroze, beige, wit, lichtblauw, mintgroen enz. ook lieve kleine printjes zijn heel mooi, denk bv aan kleine stipjes. Wat ik afraad is om allemaal precies dezelfde kleuren aan te doen. Probeer het lekker af te wisselen, juist door de zachte kleuren combineert dit heel mooi bij elkaar.