Huwelijk

Inge Nijs Photography

 

THE BIG DAY

Gefeliciteerd met jullie aanstaande bruiloft! Het is een bijzondere dag vol liefde, emotie en prachtige momenten die voor altijd gekoesterd zullen worden. Als huwelijksfotograaf begrijp ik de waarde van deze momenten en ben ik vastbesloten om ze vast te leggen op een manier die jullie verhaal tot leven brengt.

Mijn stijl van fotografie is gebaseerd op het vastleggen van spontane en authentieke momenten, terwijl ik tegelijkertijd oog heb voor alle kleine details die jullie dag uniek maken. Ik geloof dat een goede huwelijksfotograaf niet alleen prachtige foto’s maakt, maar ook een verhaal vertelt dat jullie dag tot in de kleinste details weerspiegelt.

Ik ben er om jullie te helpen deze speciale dag te vereeuwigen en om jullie herinneringen te creëren die een leven lang meegaan. Of het nu gaat om de zachte blikken tijdens de ceremonie, de tranen van geluk bij het ja-woord of de lachende gezichten op de dansvloer, ik zal er zijn om elk belangrijk moment vast te leggen.

Als jullie op zoek zijn naar een huwelijksfotograaf die jullie dag vastleg op een manier die jullie liefde en persoonlijkheid weerspiegelt, dan ben ik de juiste fotograaf voor jullie. Laten we samenwerken om jullie verhaal te vertellen en jullie herinneringen te creëren die voor altijd gekoesterd zullen worden.

 

 

Collectie 1

€ ​ 998,-

6 uur fotografie
Minimaal 225 bewerkte beelden
Preview binnen de week
Online galerij
Binnen de 8 weken geleverd

voorschot €250,-

Collectie 2

€ ​ 1198,-

8 uur fotografie
Minimaal 275 bewerkte beelden
Preview binnen de week
Online galerij
Binnen de 8 weken geleverd

voorschot €250,-

Collectie 3

€ ​ 1525,-

10 uur fotografie
Minimaal 325 bewerkte beelden
Preview binnen de week
Online galerij
Loveshoot gratis
Binnen de 8 weken geleverd

voorschot €250,-

 

Collectie 4

€ ​ 1950,-

12 tot 14 uur fotografie
Luxe linnen bruidsalbum 20×20
Minimaal 375 bewerkte beelden
Preview binnen de week
Online galerij
Loveshoot gratis
Binnen de 8 weken geleverd

voorschot €250,-

 

Collectie 5

€ ​ 450,-

2,5 uur aaneensluitende uren aanwezig
online galerij
alle bewerkte foto’s
preview binnen de week
opgeleverd binnen de 4 weken

voorschot €150,-

Downloaden van huwelijk brochure kan na registratie of inloggen

Waarom moeten we voor jou kiezen?

Ik maak op jullie dag(en) de meest fantastische foto’s die je je kan wensen! Afhankelijk van jullie persoonlijkheid en stijl zoek ik de juiste balans om een perfecte reportage neer te zetten. Daarnaast werk ik discreet wat voor jullie en de gasten erg handig kan zijn omdat ik niet steeds ”in de weg” loop. Tevens kom ik met tips en adviezen voor de dag en ben ik spontaan en ruimdenkend. Ook kom ik netjes gekleed en het liefst in de stijl / kleur van de bruiloft zodat ik zo min mogelijk op val. Wil je een prachtig en unieke tijdloze bruidsreportage, dan ben je bij mij op het juiste plek!

 
Wat mogen we met de foto’s doen?

Na de bruiloft krijgen jullie een online galerij met alle digitale bestanden. Die kunnen jullie delen met familie en vrienden. Vervolgens kunnen jullie deze downloaden. Afhankelijk van de bruiloft zijn dit ongeveer 650 foto’s. Soms wat meer of minder. Ik tel ze niet maar het zijn er in ieder geval genoeg om 3 albums mee te vullen. Elke foto die ik goed genoeg vind ontvangen jullie. De foto’s zijn voor jullie eigen gebruik. Wat wij wel heel leuk vinden is Inge Nijs Photography vermelden bij een post op Sociale media. Wil je zelf ook nog een album maken, dan mag dit uiteraard ook. Wat niet toegestaan is, is zonder min goedkeuring beelden te geven aan locaties en netwerkpartners.

 
Ik ben niet fotogeniek, wat dan?

Natuurlijk wel! Iedereen is fotogeniek. Als jij durft jezelf te zijn op je grote dag beloof ik je dat je superfotogeniek bent!

 
Wanneer mogen we onze foto’s en album verwachten?

Jullie trouwfoto’s hebben jullie binnen 6 weken in huis. Meestal rond de 2 weken na de bruiloft hebben de meeste hun foto’s ontvangen. Na jullie selectie voor het album en goedkeuring van de layout hebben jullie je trouwalbum binnen 4 weken in huis!

 
We willen boeken, hoe gaat dit in zijn werk?

Ik spreek graag met mijn klanten af om alles te bespreken bij een lekker tas koffie. Zodra je mij geboekt hebt krijg je van mij een handig online formulier om je gegevens in te vullen. Ook ontvang je een factuur voor een voorschot van 25%. Na het overmaken van je voorschot krijg je een online informatiepakket. Daarin vind je allerlei tips en tricks voor het plannen van je huwelijk

 
Wat bedoel je met loveshoot ?

Ik heb een aantal vaste dagen waarop jullie je kunnen inschrijven voor een GRATIS preweddingshoot. Leuk om te gebruiken voor je safe the date of gewoon als herinnering

 
Planning

Anderhalve maand voor je bruiloft krijg je van mij nog een formelier om de laatste details in te vullen. Ik bel je dan ook nog eens om die door te nemen of we spreken nog eens af om samen te komen.

 
Is het mogelijk om een 2de fotograaf te boeken?

Bij Inge Nijs Photography is het mogelijk om een 2de fotograaf te boeken tegen betaling.