Communie & lentefeest

Inge Nijs Photography

 

Communie & lentefeest

Doet je zoon of dochter zijn of haar communie / lentefeest ? De mama in mij weet hoe ik je kind meteen op het gemak kan laten voelen. Daarom werk ik graag met attributen waar je kind aan gehecht is. Wil je zoon of dochter graag met de lievelingsknuffel op de foto? Hebben jullie een hond (of andere huisdier) die zeker mee op de foto moet? Ook dat kan ! Het is dan mijn eerste prioriteit om je kind plezier te laten beleven, waardoor ik via de foto’s kan tonen wie je kind echt is.

Als de fotoreportage erop zit ga ik meteen verder aan de slag. Ik hecht heel veel belang aan de afwerking van jullie beelden. Alle beelden worden door mij bekeken met liefde geselecteerd en bewerkt. Als al je beelden klaar zijn, zet ik ze in een online galerij waar je ze kunt bekijken en downloaden.

Maak tijdig je afspraak ! Zo ben je zeker van je plekje !

Bij elke reportage betaal je eerst een session fee van €99,-. Dit is het bedrag dat je betaalt om mij als fotograaf vast te leggen. In deze session fee zitten nog geen foto’s inbegrepen.
Na jullie fotoshoot ga ik aan de slag met jullie foto’s. Ik maak een zorgvuldige selectie met de mooiste beelden. Daarna ontvangen jullie van mij de gallerij. Deze
galerij bevat +/- 100 beelden. Nu kunnen jullie kiezen welk fotopakket jullie graag wensen.
Een session fee covert mijn tijd en alle professionele voorbereidingen. Ook al jullie vragen worden met de grootste zorg beantwoord. Hiernaast ben je zeker dat jullie
shoot vast staat in mijn agenda!

communieshoot

€ ​ 195,-

1u shoot
25 foto’s
Online galerij