Over mij

Welkom! Ik ben Inge, een gepassioneerde fotograaf gevestigd in Pelt, gespecialiseerd in zwangerschap-, newborn-, smashcake- en familiefotografie. Met 15 jaar ervaring achter de camera, combineer ik een unieke mix van natuurlijke, openhartige, tijdloze en emotionele stijlen om de mooiste momenten vast te leggen.

Mijn reis in de fotografie begon als een ontspannende hobby, maar na het tragische verlies van mijn oudste dochter besloot ik van mijn passie een bijberoep te maken. Fotografie biedt me een manier om de meest kostbare en kwetsbare momenten in het leven vast te leggen, en dit te delen met anderen. Wat mij onderscheidt van andere fotografen is mijn vermogen om echte emoties en connecties vast te leggen in elke foto. Mijn benadering is persoonlijk en betrokken, waardoor elke sessie een unieke ervaring wordt.

Naast mijn passie voor fotografie, ben ik een enorme voetballiefhebber, vooral als het gaat om de wedstrijden van mijn jongste zoon. Er gaat niets boven de momenten dat mijn gezin samen aan tafel zit, genietend van goed gezelschap en boeiende gesprekken.

Thuis ben ik omringd door mijn trouwe viervoeters: mijn Duitse Herder Lexi, die nog jong en speels is, en mijn Golden Retriever Bo, een echte knuffelbeer. Onze kat Lilly voegt met haar streken een vleugje avontuur toe aan ons dagelijks leven. Deze momenten met mijn gezin en huisdieren zijn voor mij het meest waardevol.

Mijn favoriete bloem is de pioenroos, een bloem die symbool staat voor romantiek, welvaart en een gelukkig leven. De volheid en weelderigheid van de pioenroos, met zijn zachte en toch opvallende kleuren, weerspiegelt perfect de schoonheid en het plezier dat ik probeer vast te leggen in mijn werk.

Hoewel ik het heerlijk vind om thuis te zijn met mijn honden en gezin, kan ik ook genieten van een vakantie in het buitenland. Reizen biedt nieuwe perspectieven en inspiratie, wat mijn werk als fotograaf alleen maar verrijkt.

Ik kijk ernaar uit om samen te werken en uw kostbare momenten vast te leggen op een manier die u voor altijd zult koesteren.

Why I love to do what I do …..
Een lach is het mooiste wat je op iemands gezicht kunt toveren. Het kost niets maar is des te kostbaar. Dus als ik met mijn diensten mensen gelukkig kan maken word ik dat ook.

 

Liefs Inge