Over mij

Mijn naam is Inge, als fotograaf leg ik de mooiste momenten vast van huwelijken, gezinnen, zwangerschappen en meer. Ik ben dol op dieren en vind het ook leuk om ze te fotograferen. Ik woon met mijn gezinnetje in Pelt.

Met mijn passie voor fotografie en mijn oog voor detail, heb ik de vaardigheden en ervaring om uw speciale momenten vast te leggen en er blijvende herinneringen van te maken. Ik vind het belangrijk om de persoonlijkheid en emoties van mijn klanten vast te leggen in mijn foto’s, en ik werk hard om ervoor te zorgen dat elke foto perfect is.

Of je nu op zoek bent naar een fotograaf voor je huwelijk, een smashcake een gezinsshoot of een zwangerschapshoot, ik sta voor je klaar om je te helpen de belangrijkste momenten in je leven vast te leggen. Neem gerust contact met me op om meer te weten te komen over mijn diensten en hoe ik je kan helpen herinneringen te creëren die een leven lang meegaan.

Why I love to do what I do …..
Een lach is het mooiste wat je op iemands gezicht kunt toveren. Het kost niets maar is des te kostbaar. Dus als ik met mijn diensten mensen gelukkig kan maken word ik dat ook.

 

Liefs Inge